Velkommen > Kurstilbud m.m.

Kurstilbud m.m.

Foldahls Hundskole tilbyr bl.a. teorikurs og praktiske kurs Trinn I, Trinn II, "Elite" samt problemadferdkurs.

Teorikursket er midt i blinken LIKE FøR du anskaffer hund eller så raskt som mulig etterpå. Anbefales også til erfarne hundeeiere. 

Her får du blant annet skrivet "Hvordan få en trygg og velfungerende hund" - uansett rase, blanding, personlighet.

Det er alltid enklere å førebygge enn å etterbehandle!

Vi anbefaler å kontakte denne nettsiden hvis du har behov for finansiering av ditt kursopphold. Dette er en side som tilbyr forskjellige former for finansieringsordninger, deriblant å refinansiere gjeld.

Sertifikatet er et bevis på at du har gjennomgått en grunnopplæring i ansvaret som hundeeier, nymotens metoder og i hundespråket. Dette kvalifiserer deg ofte til en mye bedre hundeeier på alle måter.

Praksiskursene Trinn I, II og "Elite" passer for alle som vil lære mer om - og praktisere hundespråket, nymotens oppdragelses- og innlæringsmetoder ut i fra hvilket ståsted hunden er på. Trinn I er først og fremst for valper, men er også åpent for unghunder og voksne hunder som trenger grunnopplæring.

Problemadferdkurs arr. etter behov. Her vil bla stress være et selv-skrevent tema - da problemadferd og stress henger ofte sammen.

Kursene er en blanding av teori og praksis og går vanligvis over 4 kvelder tilsammen 10 timer. Helgekurs arr. etter forespørsel.

Andre aktiviteter/tilbud (se oversikt/egne sider): Rådgiving ifm valg / kjøp av hund, lørdagstreffen, adferdsterapi, privattimer, adferdtesting.

Undermeny